Help

Cum mă asigur că orașul corect este în profilul meu?

Unele coduri poștale / coduri poștale acoperă mai multe orașe. Puteți schimba orașul afișat în profilul dvs. accesând opțiunea “Editați profilul” din meniul derulant al utilizatorului (sau în bara de instrumente extinsă de pe versiunea mobilă) aflat în partea dreaptă a ecranului dvs. când sunteți conectat. faceți clic pe linkul “Descrierea profilului meu” și selectați opțiunea potrivită din meniul derulant. Nu uitați să apăsați pe “Actualizare” după ce efectuați modificarea.


Cum îmi pot modifica sexul dacă este incorect în profilul meu?

Puteți schimba sexul în profilul dvs. accesând opțiunea “Editați profilul” din meniul derulant al utilizatorului (sau în bara de instrumente extinsă din versiunea mobilă) situat în partea dreaptă sus a ecranului atunci când sunteți conectat (ă). De la faceți clic pe linkul “Descrierea profilului meu” și selectați opțiunea potrivită din meniul derulant. Nu uitați să apăsați pe “Actualizare” după ce efectuați modificarea.


Este acesta un site gratuit?

Serviciul de bază este gratuit. În calitate de membru de bază gratuit, puteți să vă creați un cont, să vă încărcați profilul și fotografiile, să trimiteți până la 30 de flirturi și să căutați membrii noștri pentru a vedea dacă avem cineva în zona dvs. sau care vă interesează. Toate acestea sunt disponibile înainte de a plăti un cent. Dacă decideți că doriți să faceți upgrade, atunci da există o taxă.


Cum îmi pot actualiza preferințele de contact?

Puteți schimba preferințele dvs. de contact accesând opțiunea “Contul meu” din meniul derulant al utilizatorului (sau din bara de instrumente extinsă din versiunea mobilă) aflat în partea dreaptă sus a ecranului când sunteți conectat. De acolo, faceți clic pe linkul “Filtrarea mesajelor”. Nu uitați să apăsați pe “Actualizare” după ce faceți modificări.

Parola mea nu funcționează sau mi-am uitat parola.

Dacă parola nu funcționează:

Vă sugerăm să copiați și să vă lipiți parola. Asigurați-vă că setările cookie ale browserului dvs. nu depășesc nivelul mediu-ridicat. De asemenea, încercați să goliți fișierele cookie și fișierele temporare ale browserului.

Dacă niciuna dintre aceste soluții nu funcționează sau dacă ați uitat pur și simplu parola, puteți să o resetați făcând clic pe “ați uitat parola?” Atunci când intrați pe site. Vi se va solicita să introduceți adresa de e-mail pe care ați indicat-o cu noi. După acest pas, veți primi un e-mail care conține un link care vă va reseta parola. Faceți clic pe acesta și introduceți o nouă parolă.


Cum îmi schimb adresa de e-mail?

Puteți să vă schimbați adresa de e-mail accesând opțiunea “Contul meu” din meniul derulant al utilizatorului (sau în bara de instrumente extinsă din versiunea mobilă) aflat în partea dreaptă sus a ecranului atunci când sunteți conectat. De acolo, faceți clic pe linkul “Modificați poșta electronică” și introduceți noua adresă de e-mail. Nu uitați să apăsați pe “Actualizare” după ce efectuați modificarea.


Cum dezactivez contul meu gratuit?

Avertizare! Membrii premium plătiți dacă dezactivați profilul dvs. Nu veți putea accesa contul dvs.!

Dacă doriți să anulați contul gratuit GRATUIT, puteți accesa pagina “Dezactivați contul”

Dezactivarea contului înseamnă că nimeni nu vă va putea vedea profilul și nu veți mai primi mesaje de la alți membri.


De ce a fost respins ceva din profilul meu?

Există o serie de motive pentru care ceva adăugat în profilul dvs. a fost respins.

– Ai folosit un limbaj ofensator sau abuziv
– Nu ai completat câmpul corect
– Ați inclus o adresă de e-mail, un număr de telefon sau o adresă de domiciliu (nu permitem acest lucru din motive de siguranță).

Nu pare să-mi salvez informațiile de profil după ce am intrat.

Asigurați-vă că faceți clic pe butonul Actualizare din partea de jos a fiecărei pagini pe care o finalizați.
De ce aveți nevoie de atât de multe informații?

Pentru a găsi cel mai bine meciul, precum și pentru a vă găsi meciul, vă cerem cât mai multe informații despre personalitatea dvs. și despre opiniile dvs. despre viață. Gândește-te în acest fel, dacă ai merge la o întâlnire orb, ai vrea să știi puțin despre persoana cu care vei ieși cu … nu-i așa? Acest lucru ne permite să devenim prietenul care vă potrivește și vă înscrieți în timp, oferindu-vă, în același timp, mii de opțiuni de alegere și alegere.

P.S. Având o fotografie de tine (zâmbind) ajută foarte mult.


Cum îmi pot schimba parola?

Pentru a vă schimba parola, faceți clic pe opțiunea “Contul meu” din meniul derulant al utilizatorului (sau în bara de instrumente extinsă din versiunea mobilă) aflată în partea dreaptă a ecranului atunci când sunteți conectat. De acolo, faceți clic pe Parola “Schimbați parola”.

Vi se va cere să alegeți o nouă parolă (pe care va trebui să o reintroduceți a doua oară pentru a vă asigura că nu ați făcut o greșeală).


Cum îmi reactivez vechiul cont?

Pentru a vă reactiva contul de profil, trebuie doar să vă conectați la site și să introduceți numele de utilizator și parola.
Fotografiile și videoclipurile mele


Cum pot să încărc o fotografie sau un videoclip despre mine?

Pentru a încărca o fotografie Faceți clic aici

Pentru a încărca un videoclip Faceți clic aici
Cum șterg o fotografie?

Dacă doriți să ștergeți o fotografie publică, mergeți la opțiunea “Fotografiile mele” din meniul derulant al utilizatorului (sau în bara de instrumente extinsă de pe versiunea mobilă) aflat în partea dreaptă a ecranului atunci când sunteți conectat. a se vedea profilul principal și alte fotografii. Pentru a șterge una dintre fotografiile dvs., faceți clic pe fotografia pe care doriți să o ștergeți. Veți vedea fotografia selectată mai mare și diferitele opțiuni de dedesubt. Selectați “Ștergeți” și OK. Pentru a ieși, faceți clic pe X în colțul din dreapta sus al fotografiei. Apoi, veți vedea că fotografia nu mai face parte din fotografiile dvs. publice.
Sperăm că aceste informații au ajutat. Dacă nu, vă rugăm să ne spuneți ce imagine doriți să ștergeți și vom fi bucuroși să o facem pentru dvs.

Cum pot seta fotografia mea principală?

Odată ce ați încărcat o fotografie și a fost aprobată (toate fotografiile sunt procesate de un membru al echipei noastre, ceea ce înseamnă că am putea să decupăm fotografia sau să o respingem dacă nu este potrivită pentru site), o puteți selecta ca fotografie principală.

Accesați opțiunea “Fotografiile mele” din meniul derulant al utilizatorului (sau în bara de instrumente extinsă din versiunea mobilă), amplasată în partea dreaptă sus a ecranului atunci când sunteți conectat. Aici veți vedea fotografiile. Faceți clic pe cel pe care doriți să îl utilizați ca fotografie principală. Veți vedea fotografia selectată mai mare și diferitele opțiuni de dedesubt. Selectați “Utilizați această fotografie ca fotografie principală de profil”. Veți vedea un pătrat care arată doar o porțiune a fotografiei. Puteți trage laturile pătratului pentru a afișa cât mai puțin sau mai puțin din fotografia selectată. Apăsați “Salvează” în colțul din dreapta jos al fotografiei. Apoi trebuie să faceți clic pe X situat în colțul din dreapta sus al fotografiei pentru a ieși. Imaginea ta este apoi trimisă echipei noastre spre aprobare.

Amintiți-vă că dimensiunea fișierului foto nu trebuie să depășească 5MB și că toate fotografiile sunt convertite în format JPG.Aici veți vedea toate fotografiile pe care le-ați trimis și care au fost deja aprobate. Selectați pe cel pe care doriți să îl aveți drept imagine principală a profilului. Faceți clic pe “Utilizați această fotografie ca fotografie de profil”. Rețineți că dimensiunea fotografiei trebuie să fie de cel puțin 200×200 pixeli pentru a fi utilizată ca fotografie de profil. De asemenea, rețineți că trebuie să fie o imagine a dvs.
Fotografia mea nu se va încărca pe site.

Verificați dacă dimensiunea imaginii este mai mare de 400x400px și mai mică de 600x600px (lățime și înălțime). De asemenea, fișierul trebuie să fie un format JPG, GIF, PNG sau BMP.

Dacă imaginea dvs. respectă standardele de mai sus și aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne spuneți ce browser folosiți și ce mesaj de eroare primiți după încercarea de încărcare a imaginii.
Caracteristicile site-ului (Email, Flirt)


De ce nu pot fi folosite numele meu de utilizator în camera de chat?

Camerele noastre de chat sunt conectate în sistemul nostru dintr-o cameră de chat terță parte, care are deja o bază de membru stabilă, care poate avea deja numele dvs. de utilizator / ecranul în uz. Dacă numele dvs. actual de Black Latino Dating este deja utilizat, vă vom sugera un nume de utilizator alternativ care va fi utilizat numai în interiorul zonelor de chat. Ne cerem scuze pentru inconveniente, dar nu va avea nici un efect asupra interacțiunii normale a site-ului.


Cum pot să nu mai primesc notificări prin e-mail de pe site-ul dvs.?

Pentru a modifica setările de notificări prin e-mail, dă clic aici
Cum pot adăuga sau elimina pe cineva din “Likes”?

A adauga:
Vă rugăm să vizitați profilul membrilor și să faceți clic pe “Like”. Este situat sub fotografia principală a unui membru din stânga ecranului dvs. (când se uită la profilul unui anumit membru).

A sterge:
Vă rugăm să vizitați profilul membrilor și să faceți clic pe “Like”. Culoarea pictogramei se va schimba și veți elimina cu succes acel membru din Likes. De asemenea, puteți să eliminați un membru din Likes prin accesarea “Listelor mele”. Acesta este localizat în meniul din partea dreaptă sus a ecranului atunci când sunteți conectat. De acolo, faceți clic pe link-ul “Îmi place”, selectați membrul pe care doriți să îl eliminați și faceți clic pe “Eliminare” sau “Ștergere selectată “.

Cum pot trimite un mesaj?

Puteți trimite mesaje către orice utilizator de pe site dacă aveți un membru deplin. Pentru a trimite un mesaj, trebuie doar să faceți clic pe “Mesaj”, situat direct sub fotografia principală a unui membru din stânga ecranului dvs. (atunci când vă uitați la profilul unui anumit membru). Introduceți subiectul, corpul mesajului și apăsați pe “Trimitere”.


Cum pot bloca un utilizator să îmi trimită mesaje private?

Pentru a împiedica un utilizator să vă trimită mesaje private, faceți clic pe “Blocare”. Este situat sub fotografia principală a unui membru din stânga ecranului dvs. (când se uită la profilul unui anumit membru). Apoi, veți avea opțiunea de a adăuga un comentariu care va fi vizibil pentru dvs. și pentru membrul pe care doriți să îl blocați. Indiferent dacă doriți să postați un mesaj sau nu, trebuie să apăsați pe “Trimitere” pentru a bloca acel membru. Ei nu vor mai putea să vă trimită mesaje.


Unde îmi găsesc flirturile?

Ele sunt în căsuța de e-mail, ca mesajele regulate private.
Cum pot trimite un flirt?

Orice membru (de bază sau plin) poate trimite flirturi altor utilizatori. Pentru a trimite un flirt, trebuie doar să faceți clic pe “Flirt”, situat direct sub fotografia principală a unui membru din stânga ecranului dvs. (când vă uitați la profilul unui anumit membru). Puteți alege apoi un flirt de la Ice Breakers, Humorous, Passionate sau Expressive. Examinați selecția sub fiecare categorie făcând clic pe poziția albastră. Alege flirtul dorit dând clic pe el și apasă “Trimite”.
Calitatea de membru și facturare
Beneficiile membrilor recomandate

– Obțineți profilul dvs. pentru a apărea pe prima pagină.
– Obțineți mai multe vizite pe pagina dvs. de profil.
Membrii recomandați primesc 10 ori mai multe mesaje.
– Afișajul recomandat este afișat primul și este evidențiat în căutări.
– Insigna Icon specială pe imaginea dvs. de profil.
– Prezentat în profil mare pe pagina principală a membrilor.
– Creșteți considerabil șansele de succes.
– Arată alți membri sunteți Serios.


Ce îmi dă un membru gratuit?

Accesul dvs. gratuit vă va permite să creați un profil, să încărcați fotografii, să căutați alte single în zona dvs. și să primiți / trimiteți fluturași. Ne extindem și adăugăm noi caracteristici tot timpul.


Cum va apărea taxa pe cardul de credit sau pe extrasul bancar?

Acesta este modul în care taxa dvs. va apărea în extrasul cardului dumneavoastră de credit: 24-7HELP.NET cs@ocdate.net


Cât de mult plătiți pentru un membru Premium?

Oferim acum o varietate de opțiuni de prețuri și abilitatea de a accepta diverse valute străine pentru membrii Premium. Conectați-vă la contul dvs. și selectați Upgrade din bara de navigare pentru a vedea prețurile curente. Notă: pentru confortul dvs., sistemul nostru va reînnoi automat abonamentul până când va fi anulat. Dacă în orice moment doriți să vă opriți abonamentul, contactați echipa noastră de asistență pentru clienți. Scopul nostru este să vă păstrați ca o parte activă fericită a comunității noastre online. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne anunțați.
Cardul meu de credit continuă să fie refuzat

Verificați cu banca emitentă a cardurilor să vă asigurați că nu blochează tranzacția sau că încercați o carte de credit diferită.


De ce nu pot completa formularul de înscriere?

Asigurați-vă că setările pentru cookie ale browserului dvs. nu depășesc valoarea medie-mare. De asemenea, asigurați-vă că intrările dvs. nu conțin altceva decât litere și semne de punctuație standard.

Diverse
Sfaturi privind siguranța online

PRIMELE INREGISTRARE ONLINE
Fiți atenți la informațiile pe care le oferiți. Nu furnizați niciodată numele dvs. de familie, adresa de e-mail în afara adresei, adresa de internet personală, adresa de domiciliu, numărul de telefon, locul de muncă sau alte informații de identificare în profilul dvs. sau în e-mailurile inițiale. Dacă cineva încearcă să vă preseze sau să vă înșele în dezvăluirea informațiilor personale, opriți-le să le răspundeți.

AȘA AȚI VENIT CÂND ALTELE
Aveți încredere în sentimentele voastre, mutați cu atenție și alegeți cu atenție. Pe măsură ce corespundeți, fiți în căutarea unui comportament sau a unor neconcordanțe ciudate. Puneți întrebări și asigurați-vă că sunteți mulțumiți de răspunsurile. Dacă crezi că cineva minte, probabil că sunt. Luați notă de subiectele de conversație. Dacă o persoană tinde să orienteze conversația către teme nedorite, pleacă. Ia tot timpul de care ai nevoie înainte de a te muta într-o relație mai personală.

CÂND ESTE INTERESUL MUTUAL
Fotografiile vă pot ajuta să obțineți o idee mai exactă despre cine este cineva. Obțineți fotografii ale noului dvs. prieten în diferite setări la locul de muncă, la joacă etc. Lăsați-o pe celălalt să câștige treptat încrederea. Nu confunda interesul cu încrederea. Noul dvs. prieten ar trebui să câștige încrederea dumneavoastră printr-un comportament consecvent onorabil, deschis. Nu deveniți prematur personal sau intim cu cineva. În dorința de a găsi o companie, este foarte ușor să te conduci să crezi că știi pe cineva mai bine decât îți faci cu adevărat, deci ia-ți timp.

CONTINUĂ CORESPONDENȚĂ
Vorbind telefonic vă puteți da o imagine mai bună despre personalitatea, abilitățile sociale și personajul prietenului. Apelați de la un telefon cu plată sau de la un telefon care blochează ID-ul apelantului până când nu există încredere absolută. Ascultați persoana pe care o cunoașteți și acordați o atenție deosebită atât ceea ce spun ei cât și ceea ce fac. Puneți întrebări și asigurați-vă că sunteți mulțumiți de răspunsuri.

Gândește-te la întâlnirea cu persoane
Întâlniți-vă când sunteți gata – nu fiți presați! Orice presiune pentru a vă întâlni ar trebui să fie un drapel roșu mare pentru dvs. – nu-l tolerați și nu vă fie teamă să vă schimbați opinia despre întâlnire. Dacă cineva argumentează despre întâlnire, găsește deficiențe în gândirea ta sau te presează, NU se întâlnește cu ei. O persoană sensibilă va înțelege întotdeauna riscul implicat în dating online și va respecta atenția acordată.

INTALNIREA
Data dublă sau de grup pentru prima dvs. întâlnire. Spuneți întotdeauna cuiva unde vă îndreptați și când vă veți întoarce, și lăsați numele și numărul de telefon ale persoanei respective. Niciodată nu ți-ai luat data. Dacă decideți la jumătatea perioadei să mergeți în altă parte, conduceți-vă. Întâlniți într-un loc sigur, public. NU întâlniți în locuința sau al lor. Fii în siguranță acum. Va exista mai mult timp pentru solitudine.

Când vă întâlniți în afara zonei dvs.: Dacă zburați, faceți propriile transporturi și rezervări de cazare și păstrați-le pentru dvs. Nu vă întâlniți la hotel. Dacă locația întâlnirii aleasă nu pare a fi sigură sau necorespunzătoare pentru dvs., reveniți la hotel. Asigurați-vă întotdeauna că cineva știe planurile dvs. și are informațiile dvs. de contact. Dacă este posibil, purtați un telefon mobil în orice moment.

Fii preocupat dacă data nu te introduce în colegii, prietenii sau familia ta sau dacă arata foarte diferit de fotografiile postate online.
Pot să mă alătur din afara Statelor Unite?

Da, în acest moment suntem pregătiți să acceptăm membri din fiecare țară.
Politica de confidentialitate

Pentru a consulta politica de confidențialitate, faceți clic aici
Cum pot să nu mai primesc mesaje pop-up de pe acest site?

Site-ul nostru nu instalează adware. Tu sau cineva care utilizează computerul a vizitat un site care a instalat acest lucru pe computerul tău. Vă sugerăm să instalați programe antispyware sau antiadware și să scanați calculatorul pentru programe malware.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up